Písek KSČMAktualityAktuality KSČM ( Písecko )

Ze života a činnosti KSČM ( Jihočeský kraj - Písecko )

Delegáti IX. sjezdu KSČM Písecka se připravovali na sjezd

. (11.5.2016)

České Budějovice: V úterý 10. května 2016 se uskutečnilo jednání JčKV KSČM. Bylo to poslední jednání před IX. sjezdem KSČM. Proto se členové krajského výboru a delegáti sjezdu zabývali hlavně jeho přípravou a jak co nejlépe přispět k jeho zdárnému jednání. Za komunisty Písecka byli přítomni a na sjezdu nás budou zastupovat delegáti ve složení Jiří Lejčar, Josef Kovařík a Stanislav Sedláček.

Soudě podle závěrů okresní a krajské konference lze konstatovat, že v uplynulých letech byla okresní organizace ve své činnosti v celém tomto období úspěšná a je v dobré kondici. Naši zastupitelé, členové výborů a komisí, kteří nás zastupují v obcích a městech Jihočeského kraje prokazují, že program KSČM na základě principu poctivé správy zvládají dobře a bez větších problémů.

Jak jsme měli možnost seznámit se s připravenými sjezdovými materiály lze konstatovat, že řada námětů a doporučení komunistů Písecka je do sjezdových dokumentů zapracována. Ve své většině reagují na podněty, doporučení občanů a stranického aktivu. Nečekali jsme na medvědí služby, hraběcí rady a laciné kritiky, které by mnohdy ve své podstatě mohly činnost strany spíše oslabit.

Podporujeme konzistentní program reagující na změněné podmínky ve společnosti. Usilujeme o předkládání srozumitelných cílů, které pomohou občanům ( ne zbohatlíkům ). Cestou široké podpory veřejnosti a spolu s občany chceme a budeme usilovat o zlepšení jejich sociálních jistot a kvality života. To je trvalou snahou komunistů Písecka.

zdroj: vlastní