Písek KSČMSPaSSpojenectví práce a solidarity

Různé články a stanoviska

Hoření

Chceme-li měnit život lidí, musíme být mezi nimi

(14.6.2012) autor: Monika Hoření
zdroj: Naše Pravda č.19, ze dne 28.5.2012

V Ostravě se podařilo vytvořit levicovou platformu Spojenectví Práce a Solidarity (SPaS)! Jak se to stalo?

Ivan David na semináři o korupci.

Korupce má v ČR budoucnost

(3.3.2012) autor: Připravil: mus

»Korupce: diagnóza, terapie a prevence« –téma dalšího ze seminářů pro veřejnost z cyklu připravovaného Koordinační radou Spojenectví Práce a Solidarity (SPaS).

Téma, jež se stalo součástí našeho každodenního slovníku, přilákalo do Domu odborových svazů v Praze řadu zájemců.

Petiční výbor

Vy si myslíte, že tento stát je Váš majetek?

(17.1.2012) autor: Připraqvil: JK
zdroj: blisty.cz

Vážený pane šéfredaktore ( blisty.cz ), byl jsem požádán abych Vám poslal vystoupení mluvčí SPaS a AZ doc.Ilony Švihlíkové, mluvčího Evropské levicové platformy ČSSD MUDr I.Davida a moje na veřejném petičním slyšení v PS dne 12.ledna. Navíc ještě přikládám odkaz na videový záznam na vystoupení Ilony Švihlíkové a ostatních z nás. Přestože bylo přítomno několik novinářů a i ČT, tak informace o tomto slyšení vyšla jen v Haló novinách, píše Jan Kavan. Video zde a zde

SPaS

Hlasujme žárovkou – každá bude hlasem proti vládě

(9.1.2012) autor: mh
zdroj: Halonoviny.cz

Středa 25. ledna přesně ve 20 hodin na 15 minut  Spojenectví Práce a Solidarity (SPaS) vyzývá všechny občany nespokojené s arogantní a asociální politikou české vlády, která neplní ani své vlastní sliby včetně boje s korupcí, aby se aktivně zúčastnili žárovkového referenda o současné vládě.Tento vzkaz zaslali mluvčí SPaS Ilona Švihlíková, Milan Neubert a Jan Kavan veřejnosti.

SPaS rozevírá vějíř aktivit

(6.1.2012) autor: jk

Spojenectví práce a solidarity (SPaS) rozevírá vějíř aktivit k podpoře předčasných parlamentních voleb, protože demise vlády nic neřeší. Nečasova vláda porušuje zákon o petičním slyšení, nepřišel na něj ani jeden z ministrů. Vláda pohrdá parlamentem i občany, zejména těmi, kteří nekradou, zaznělo na tiskové konferenci SPaS. Video  ZDE: